Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Uw auto verkopen?

Rootsautoinkoop.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance. Naast de al jarenlange ervaring in de in- en verkoop van gebrukte auto's, willen wij graag de mensen van dienst zijn met een nieuwe methode om bijvoorbeeld een andere auto aan te schaffen en daarbij uw auto voor een betere deal aan ons te verkopen.

Vul uw kenteken in:

Afbeelding

Ons bod

Vul het formulier in en wij brengen vrijblijvend een bod uit

Als u rechts het formulier zo volledig mogelijk invult en vervolgens drukt op verzenden, dan ontvangt u zo snel mogelijk onze aanbieding voor uw auto. Houdt daarbij s.v.p. rekening met onze werktijden.

Als u direct een bod wilt ontvangen of u wilt een vrijblijvende afspraak maken om uw auto aan te bieden, belt u ons dan tijdens werkdagen (ma t/m vrij van 09.00 uur- 17.30 uur) via telefoonnummer: 015-3693233

Afbeelding

Waarom Roots?

 Taxatie binnen 24 uur
 De beste prijs voor uw auto
 Direct een vrijwaring
 Direct geld op uw rekening

U wilt uw auto verkopen onze aanpak 
U wilt uw auto verkopen en wel tegen een goede en eerlijke prijs en u wilt meteen uw geld en een vrijwaring ontvangen. Ons concept biedt daarvoor de beste oplossing. Vul het formulier in en laat ons vrijblijvend een concreet aanbod doen op uw auto. 

Afbeelding

Waarom aan ons uw auto verkopen?  
Een auto verkopen is en compleet ander verhaal dan een auto kopen. U gaat zelf het internet op om uw auto te verkopen, dan kunt u tegen een aantal struikelblokken oplopen, waarmee u vóóraf niet of nauwelijks rekening gehouden hebt en dat wilt u niet. Gezeur aan de deur door onbekenden, onzekerheid over met wie u van doen hebt en of u wel uw geld krijgt. Kortom gedoe, waarop u niet zit te wachten. 

Wij bieden u een persoonlijke benadering en een correcte en nette afhandeling. We komen, indien gewenst bij u aan huis, de betaling wordt direct telefonisch aan u overgeboekt naar uw bank en ook de vrijwaring van de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW) ontvangt u ter plekke. Kortom maatwerk!

Afbeelding
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy