Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Mazda specialist Zoetermeer

De Mazda specialist in de omgeving van Zoetermeer is Roots Autoservice BV in Pijnacker. Wij hebben altijd een groot aanbod gebruikte Mazda’s in verschillende modellen. U kunt meteen online ons aanbod bekijken of kom naar onze showroom in Pijnacker.

Mazda specialist
Bij Roots Autoservice, de Mazda specialist in de regio Zoetermeer vindt u alleen de beste wagens. Als u besluit een Mazda te kopen bij Roots Autoservice BV bent u verzekerd van een betrouwbare auto met BOVAG garantie. Roots Autoservice in Pijnacker is niet alleen de Mazda specialist in de regio Zoetermeer, maar ook een full service autobedrijf waar u terecht kunt voor schadeherstel, onderhoud en keuringen. Bovendien vindt u in ons aanbod occasions niet alleen Mazda's, maar ook verschillende modellen van:

  • Fiat
  • Peugeot
  • Volkswagen
  • Audi
  • Mercedes
  • Honda.

Contactinformatie
Als u zoekt naar een betrouwbare Mazda specialist in de omgeving van Zoetermeer, kom dan eens naar Roots Autoservice BV in Pijnacker. Heeft u vragen over onze werkwijze, wilt u informatie over een bepaalde auto of wenst u persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via 015 – 3693233, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy