Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Garage Pijnacker

Roots Autoservice is een full service garage in Pijnacker. Hier kunt u terecht voor alle soorten onderhoud en reparaties aan uw auto. Bovendien hanteren wij een snelle werkwijze en een klantgerichte service. U kunt bij ons ook voordelig diverse occasions aanschaffen.

Werkzaamheden
Als garage in Pijnacker voert Roots Autoservice al jaren een groot aantal onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit aan auto’s. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u binnen maximaal twee weken worden geholpen. Bovendien kunnen wij zorgen voor eventueel vervangend vervoer. Als er spraken is van een spoedgeval, dan kunt u zelfs direct of binnen enkele dagen bij ons terecht. Indien er meer werkzaamheden nodig zijn dan in eerste instantie verwacht, dan nemen wij contact met u op. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Onze snelle werkwijze en klantvriendelijke service maken van ons de ideale garage in Pijnacker.

Contact
Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 015-3693233vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rootsautoservice.nl. Als u uw auto in wilt ruilen, kunt u eerst een offerte aanvragen.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy