Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

APK Pijnacker

De verplichte APK keuring van uw auto kunt u in Pijnacker overlaten aan Roots Autoservice. Roots Autoservice is een full service garagebedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Bovendien vindt u hier een veelzijdig aanbod occasions.

Werkzaamheden
U kunt de APK keuring van uw auto in Pijnacker snel en voordelig laten uitvoeren door Roots Autoservice. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u binnen maximaal twee weken wordt geholpen. Onze ervaren monteurs keuren uw auto op grondige wijze en kunnen eventuele reparaties aan uw voertuig direct voor u in orde maken. Dit doen wij uiteraard niet zonder daarvoor met u contact te hebben opgenomen. Indien nodig, kunnen wij ook vervangende vervoer voor u regelen. Mede hierdoor is het voordelig om de APK keuring van uw auto in Pijnacker te laten verzorgen door Roots Autoservice in Pijnacker.

Contact
Zoekt u een vertrouwd adres voor het laten uitvoeren van de verplichte APK keuring in Pijnacker? Neem dan meteen contact op met Roots Autoservice voor het maken van een afspraak. U kunt Roots Autoservice bereiken via telefoonnummer 015-3693233 of maak gebruik van het contactformulier. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u een e-mail sturen naar info@rootsautoservice.nl

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy