Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Garage Berkel en Rodenrijs

Zoekt u een snelle en hoogwaardige garage in de omgeving van Berkel en Rodenrijs? Dan zit u goed bij Roots Autoservice in Pijnacker. Wij kunnen u snel helpen in geval van bijvoorbeeld autoschade. Bovendien vindt u bij Roots Autoservice een ruim aanbod aan occasions die wij verkopen tegen scherpe en eerlijke prijzen.

Werkzaamheden
Roots Autoservice is de ideale keuze als u een garage zoekt in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. Onze ervaren medewerkers kunnen alle soorten onderhoud- en reparatiewerkzaamheden op vlotte en vakkundige wijze uitvoeren. Bij ons wordt u te allen tijde spoedig geholpen en bent u verzekerd van vervangend vervoer in de tijd dat uw auto bij ons staat voor onderhoud. Mede dankzij de snelle en uitgebreide service heeft Roots Autoservice een uitstekende naam opgebouwd als full service garage in de omgeving van Berkel en Rodenrijs.

Contact
Neem direct contact op met Roots Autoservice in Pijnacker als u een hoogwaardige garage zoekt in de buurt van Berkel en Rodenrijs. Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 015-3693233 of maak gebruik van ons contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@rootsautoservice.nl

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy