Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

APK Delft

en APK keuring laat u in de omgeving van Delft voordelig uitvoeren door Roots Autoservice. Wij houden ons al ruim twintig jaar bezig met de verkoop van en reparatie en onderhoud aan alle soorten auto's. Bij ons wordt u binnen korte tijd geholpen, zodat uw auto snel gekeurd en wel weer veilig de weg op kan.

Keuringen
De APK keuring van uw auto kunt u in Delft en omgeving het beste laten uitvoeren door Roots Autoservice. Wij werken met een maximale afspraaktermijn van twee weken zodat wij u snel kunnen helpen. Als uw auto eenmaal binnen is, gaan onze ervaren medewerkers direct aan de slag met de keuring. Mocht uw auto vervolgens extra onderhoud nodig hebben, dan nemen wij eerst contact met u op, zodat er kan worden besproken welke reparaties wij uit gaan voeren. Wij zorgen ervoor dat uw auto binnen korte tijd APK gekeurd is. Wij kunnen er eventueel ook voor zorgen dat u kunt beschikken over vervangend vervoer. Roots Autoservice de ideale garage voor een APK keuring in de omgeving van Delft.

Contact
De APK keuring van uw auto laat u in de omgeving van Delft snel en deskundig uitvoeren door Roots Autoservice. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 015-3693233, maak gebruik van ons contactformulier of mail naar info@rootsautoservice.nl.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy