Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Banden Delft

De banden van uw auto laat u in de omgeving van Berkel en Rodenrijs voordelig vervangen door Roots Autoservice in Pijnacker. Al meer dan twintig jaar verzorgen wij alle soorten onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan auto’s. Ons streven is om te allen tijde topkwaliteit te leveren.

Werkzaamheden
Roots Autoservice is de juiste keuze als u de van uw auto wilt laten vervangen in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. Bij ons wordt u te allen tijde binnen maximaal twee weken geholpen en kunnen wij in spoedgevallen zelfs direct van dienst zijn. Wanneer uw auto binnen is, gaan onze monteurs meteen aan de slag om de perfecte banden voor deze tijd van het jaar onder uw voertuig te zetten. Mochten zij eventueel nog andere zaken aan uw auto vinden die gerepareerd moeten worden, kunnen zij dit ook gelijk voor u in orde maken. Dit gebeurt uiteraard niet zonder dat we daar met u contact over hebben gehad. In de tijd dat uw auto in onze werkplaats staat, kunnen wij ook vervangend vervoer voor u regelen. Mede hierdoor is Roots Autoservice het ideale garagebedrijf voor het vervangen van banden in de omgeving van Berkel en Rodenrijs.

Contact
U kunt uw banden in de omgeving van Berkel en Rodenrijs snel en voordelig laten vervangen door Roots Autoservice in Pijnacker. Bel meteen voor het maken van een afspraak naar 015-3693233vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rootsautoservice.nl.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy