Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

De geschiedenis van het autobedrijf

Joop Wortelboer is zijn bedrijf samen begonnen met zijn vrouw Wil van Buijtene op 1 februari 1984. Daarvoor werd in de regio bij diverse garagebedrijven ervaring in de autotechniek opgedaan. In die tijd kon je nog als jong ondernemer met een gereedschapkist, fl. 5.000, - aan contanten en 2 rechterhanden een bedrijf opstarten. Na 6 jaar vallen en opstaan deed zich in 1990 de mogelijkheid voor het onroerend goed te kopen.

Niet zo eenvoudig, omdat de BV Nederland op dat moment in een diepe depressie verkeerde met ca 900.000 werklozen. Toch lukte het om het bedrijfspand en de daarbij behorende woning te kopen en Auto Jowor was officieel "geboren". In de daarop volgende jaren kroop de economie langzaam uit het dal en in 1996 hebben we een forse stap voorwaarts gezet door de gehele showroom te vernieuwen.

Afbeelding

Direct na het millennium werd de showroom gerestyled met o.a. een Ierse pub. Onze klanten ervaren dit als bijzonder ongedwongen en gezellig. In de voorgaande jaren is Auto Jowor ( onze vorige bedrijfsnaam) constant bezig geweest met vernieuwing en verbetering. Onlangs hebben we besloten om deze, in het bijzonder in de regio vertrouwde naam, in te ruilen voor een meer eigentijdse naamgeving, te weten Roots Autoservice bv. En opnieuw is het bedrijf in een nieuwe jas gestoken en ook de internetsite is volledig gemoderniseerd.

Roots Autoservice is dus berekend op de toekomst en onze missie om auto's van onze klanten te laten rijden als een zonnetje is niet zo maar een statement. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en klantvriendelijkheid met een uitstekende kop koffie.

U bent van harte welkom.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy