Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Autobedrijf Zoetermeer

Roots Autoservice BV in Pijnacker is het full service autobedrijf in de buurt van Zoetermeer. Roots Autoservice is al ruim 30 jaar het vertrouwde adres in de regio Zoetermeer voor alles op het gebied van autoservice.

Full service autobedrijf
Kom naar Autobedrijf Roots Autoservice in Pijnacker (in de buurt van Zoetermeer) voor de aankoop of verkoop van auto’s, APK, schadeherstel, onderhoud, vervangend vervoer en alles op het gebied van banden. Ons motto is niet voor niets “rijden als een zonnetje”, wij maken dat graag waar! Daarom bieden wij u BOVAG garantie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan graag voor u klaar.

Contactgegevens
Het betrouwbare autobedrijf in de buurt van Zoetermeer is Roots Autoservice in Pijnacker. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met de werkplaats? Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 015 – 3693233 of stuur ons een e-mail. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy