Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Onderhoud Delft

Alle typen onderhoud aan uw auto kunt u in de omgeving van Delft laten uitvoeren door Roots Autoservice. Wij zijn al bijna dertig jaar een hoogwaardig autobedrijf, dat zowel auto’s verkoopt als repareert en onderhoudt. Een snelle werkwijze en uitstekende service hebben ons een goede reputatie opgeleverd.

Werkzaamheden
Onderhoud aan uw auto laat u in de omgeving van Delft op snelle en hoogwaardige wijze verzorgen door Roots Autoservice. Wij werken met een maximale afspraakstermijn van twee weken en kunnen spoedeisende gevallen zelfs direct service bieden. Onze vakkundige monteurs kunnen, wanneer uw auto binnen is gebracht, vrijwel direct zien wat er aan uw voertuig moet gebeuren. Nadat met u is overlegd welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, gaan wij meteen aan de slag en zorgen we ervoor dat uw auto op vlotte en vakkundige wijze wordt hersteld. In de tussentijd kunnen wij ook vervangend vervoer voor u verzorgen. Voor onderhoud aan uw auto komt u in de omgeving van Delft naar Roots Autoservice in Pijnacker.

Contact
Onderhoud en reparatie aan uw auto laat u in de omgeving van Delft op snelle en hoogwaardige wijze uitvoeren door Roots Autoservice. Bel meteen naar 015-3693233 voor een afspraak, maak gebruik van ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@rootsautoservice.nl. Als u uw auto wilt inruilen, kunt u via onze website eerst een offerte aanvragen.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy