Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Opel specialist Pijnacker

Roots Autoservice BV is de Opel specialist in Pijnacker en omstreken. Wij zijn het autobedrijf met lage prijzen en een klantgerichte service. Bekijk vandaag nog wat wij met onze uitgebreide en veelzijdige Opel wagenpark, onderhoudsdiensten en deskundige adviezen voor u kunnen betekenen.

Opel dealer
Zowel ondernemers als particulieren zijn welkom bij dé Opel specialist in Pijnacker. Of u nu een compacte Opel Astra wenst, een ruime gezinsauto zoals een Opel Zafira of een robuuste werkbus in de vorm van een Opel Vivaro, u vindt de auto van uw dromen bij de Opel specialist van Pijnacker. Ons aanbod is zeer veelzijdig en uitgebreid. Bij Roots Autoservice kunt u ook terecht voor schade, onderhoud en keuringen. Roots Autoservice BV is niet alleen de Opel specialist van Pijnacker, maar ook voor auto’s van andere toonaangevende merken zoals Fiat, Citroën, Peugeot, Volkswagen, Audi, Mercedes en Honda kunt u hier terecht.

Contact met ons
Kom eens een kijkje nemen bij dé Opel specialist in Pijnacker voor ons uitgebreide en veelzijdige aanbod. Heeft u vragen over onze werkwijze, wilt u meer informatie over ons aanbod of wenst u persoonlijk autoadvies? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 015 – 3693233, stuur een e-mail, vul het contactformulier in of kom gerust naar onze showroom in Pijnacker.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy