Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Banden Pijnacker

De banden van uw auto laat u in Pijnacker vervangen door Roots Autoservice. Met onze jarenlange ervaring en grote vakkundigheid kunnen wij alle soorten onderhoud- en reparatieservices aan uw auto binnen een kort tijdsbestek uitvoeren. Dit geldt ook voor APK keuringen en glasherstel.

Werkzaamheden
Het vervangen van uw banden kunt u in Pijnacker overlaten aan Roots Autoservice. Door onze maximale afspraaktermijn van twee weken, bent u ervan verzekerd dat wij u snel kunnen helpen. In sommige gevallen, kunt u zelfs direct bij onze werkplaats langskomen. Onze vakkundige medewerkers zorgen er dan voor dat uw auto binnen korte tijd is voorzien van banden die passen bij het jaargetijde. Wordt het weer tijd om de winterbanden van uw auto te laten vervangen door de zomerbanden? Kom dan naar Roots Autoservice in Pijnacker.

Contact
Banden laat u snel en vakkundig verwisselen door Roots Autoservice in Pijnacker. Maak direct een afspraak met Roots Autoservice door te bellen naar 015-3693233, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@rootsautoservice.nl.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy