Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

VW specialist Delft

De VW specialist in de omgeving van Delft is Roots Autoservice BV in Pijnacker. Wij hebben altijd een groot aanbod gebruikte VW’s in verschillende modellen. U kunt meteen online ons aanbod bekijken of kom naar onze showroom in Pijnacker.

VW dealer
Bij Roots Autoservice, de VW specialist in de regio Delft vindt u alleen de beste wagens. Als u besluit een VW te kopen bij Roots Autoservice BV bent u verzekerd van een betrouwbare auto met BOVAG garantie. Roots Autoservice in Pijnacker is niet alleen de VW specialist de regio Delft, maar ook een full service autobedrijf waar u terecht kunt voor schadeherstel, onderhoud en keuringen. Bovendien vindt u in ons aanbod occasions niet alleen VW's, maar ook verschillende modellen van:

  • Fiat
  • Peugeot
  • Volkswagen
  • Audi
  • Mercedes
  • Honda

Contact
Als u zoekt naar een betrouwbare VW specialist in de omgeving van Delft, kom dan eens naar Roots Autoservice BV in Pijnacker. Heeft u vragen over onze werkwijze, wilt u informatie over een bepaalde auto of wenst u persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via 015 – 3693233, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy