Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Citroën specialist Berkel en Rodenrijs

De Citroën specialist in de omgeving van Berkel en Rodenrijs is Roots Autoservice BV in Pijnacker. Hier vindt u een groot aanbod Citroëns. Bekijk ons aanbod online of kom eens een kijkje nemen in onze showroom.

Citroën dealer
Als Citroën specialist voor de regio Berkel en Rodenrijs bieden wij u uiteraard alleen de beste wagens en als u een auto koopt bij Roots Autoservice BV bent u verzekerd van een betrouwbare auto want wij bieden u de BOVAG garantie. Roots Autoservice in Pijnacker is niet alleen Citroën specialist voor de regio Berkel en Rodenrijs, maar u kunt hier ook terecht voor schadeherstel, onderhoud en keuringen. Natuurlijk hebben wij niet alleen Citroëns in ons aanbod, maar ook wagen van:

  • Fiat
  • Peugeot
  • Volkswagen
  • Audi
  • Mercedes
  • Honda.

Contactinformatie
Zoekt u een betrouwbare Citroën specialist in de omgeving van Delft? Bij Roots Autoservice BV in Pijnacker bent u aan het juiste adres. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Hier staan we graag voor u klaar met deskundig advies. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 015 – 3693233, stuur ons een e-mail of maak gebruik van het contactformulier.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy